Over ons

Over ons

Computersforyou.nl is  jouw specialist in onderhoud, reparatie en installatie van computers en laptops. Sinds 2012 zijn wij actief in de gehele regio Nijmegen. Tevens hebben wij een webwinkel waar u bijvoorbeeld onderdelen kunt bestellen.

Computersforyou.nl is gevestigd in Nijmegen. Ons bedrijf blijft groeien, naast onze computerservice hebben wij ook een beveiligingsbedrijf ( Beveiligingsbedrijf Nijmegen ) 

Bedrijfsgegevens:

Computersforyou.nl

KVK: 54907268

BTW NR NL001877536B37

IBAN: NL28KNAB0255483821

Telefoon: 06-16381869

Email: info@computersforyou.nl
Onze missie

De beste service bieden aan onze klanten staat bij ons op nummer 1. Wij zijn de betaalbare computerservice in de regio Nijmegen. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Computerservice

Een goed werkende computer is belangrijk. Internet is niet meer weg te denken in deze tijd. Heeft u last van een trage pc of laptop, of werkt bijvoorbeeld u printer niet meer, of u wilt juist uw thuisnetwerk uitbreiden? Bij Computersforyou.nl bent u aan het juiste adres voor al uw computer werkzaamheden.

Webwinkel

In onze webwinkel vind u onderdelen voor laptops, computers, mobiele telefoons, tablets, en overige producten. Het assortiment dat wij kunnen leveren is erg groot. en voor ons nog onmogelijk om alle artikelen te vermelden in onze shop. Daarom zijn op dit moment de meeste artikelen op aanvraag leverbaar.

Alarmsystemen

In onze webwinkel kunt u zelf u eigen alarmsysteem voor u woning of bedrijfspand samenstellen. Neem ook eens kijkje op onze andere website www.beveiligingsbedrijf-nijmegen.nl Ook hier vind u alle alarmsystemen en informatie over onze professioneel alarmsysteem.

Camerabeveiliging

Uw huis, woning, bedrijfspand beveiligingen met een camerasysteem? Stel zelf uw nieuwe camerasysteem samen. Wij leveren alleen kwaliteit camera's van het beste merk.

Ons assotiment

Van computer en laptop onderdelen tot alarmsystemen en camerabeveiliging

Computeronderdelen

Ook laptop onderdelen

Camerabeveiliging

Kwaliteit A- Merken

Alarmsystemen

Professioneel en draadloos

Deursloten via app of tag

Deuren openen zonder sleutel

Benieuwd naar onze diensten of producten

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Schuiven naar boven