Laptop beeldscherm reparatie Nijmegen

Laptopscherm reparatie service in Nijmegen

Computersforyou.nl Jouw specialist in laptop reparaties

Laat jouw laptop scherm repareren bij Computersforyou.nl in Nijmegen. Wij zoeken voor de beste oplossing wanneer uw laptop scherm vervangen moet worden. Een kapot scherm is een van de meest voorkomende defecten van een laptop. Door onze snelle service en ervaring, kunnen wij vaak uw laptop scherm binnen 1 werkdag repareren! Heeft u vragen over uw laptop scherm reparatie? Neem dan contact op met onze klantenservice.  Wij staan graag voor u klaar, en op elke reparatie bieden wij 6 maanden garantie.

Laptop beeldscherm reparatie Nijmegen

Hoe werkt een laptop scherm reparatie?

Bij een laptop scherm reparatie is het juiste type en kwaliteit belangrijk. Zo zijn er vele verschillende schermen met verschillende aansluitingen, zelfs voor identieke merken en modellen laptops. En stel uw laptop scherm blijft zwart, dan hoeft dat niet altijd te betekenen dat uw laptop scherm kapot is. Ook problemen met de videokaart, de inverter of een kabel kunnen de oorzaak vormen van een zwart scherm.

Computersforyou.nl zoekt voor u naar de beste oplossing wanneer u laptop scherm vervangen moet worden. Voordat uw laptop scherm vervangen wordt, moet het probleem worden onderzocht. Hier betaalt u € 19,95 euro onderzoekskosten voor. Wanneer wij klaar zijn met het onderzoeken van uw laptop scherm, ontvangt u van ons een prijsopgaven en daarbij verschillende mogelijkheden voor een reparatie. U weet dus altijd waarvoor u akkoord geeft!

Bij zichtbare schade aan uw laptop beeldscherm is een onderzoek niet nodig, dus komen de onderzoekskosten te vervallen

Zelf uw laptop scherm vervangen?

Wilt u uw laptop scherm zelf vervangen? Begin er niet eraan! U kunt tijdens het demonteren van uw oude scherm het frame van uw laptop scherm beschadigen, waardoor het nieuwe beeldscherm onmogelijk weer erop geplaatst kan worden. Hiervoor heeft u dan een compleet nieuwe beeldscherm nodig voor uw laptop inclusief de scharnieren. De kosten hiervoor zijn wel hoog, omdat de onderdelen schaars zijn.

Computersforyou.nl Nijmegen


Over ons

Computersforyou.nl is in Nijmegen de betaalbaarste computerbedrijf voor al uw computer, laptop, telefoon en tablet reparaties.

Omdat vrijwel iedereen dagelijks gebruik maakt van digitale apparaten, vinden wij het belangrijk dat je snel terecht kunt met je probleem.

Ons succes wordt geassocieerd met 4 eenvoudige regels: EerlijkheidSnelle servicekwaliteit en Prijsstelling. Wij staan achter ons werk en staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Heeft u een vraag, of bent u opzoek naar de juiste onderdeel voor uw laptop? Neem dan contact met ons op, zodat wij u snel kunnen helpen.

Schuiven naar boven